Известие

Collapse
No announcement yet.

Кой,къде и кога е бил войник?

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

От март 95-та до септември 96-та в Танковата бригада в Айтос-под.26200-в града.
    Шофьор към 3-ти танков батальон-28270(запасния).
    Огромна загуба на частица от нашия кратък живот.Нагледах се на нашата пошла действителност-мега-кражби на горива,гуми,части и ...!!!
    Само спомените и запознанствата остават
    ALFA ROMEO 159 2,4 JTD 210 PSsigpic

Comment

Службата продължава в под.32610 и нито дума повече
      sigpicALFA ROMEO 156 1.8TS ex
      ALFA ROMEO 2.0JTS ex
      ALFA ROMEO Crosswagon Q4
      Продавам Алфи на части!

Comment

Строителни войски: януари 1989 - септември 1990 в гр. Стара Загора. И аз намазах от намаляването на срока на службата. Няколко месеца бях монтьор в "механизацията", а после - постоянен караул (охранявахме ареста и щаба на дивизията). Караулът се водеше към домакинската рота.
        Alfa Romeo 166 2.4 JTD
        Блог за работа и кариера

sigpic

Comment

Първоначално публикувано от Коки Покажи съобщение
          Строителни войски: януари 1989 - септември 1990 в гр. Стара Загора. И аз намазах от намаляването на срока на службата. Няколко месеца бях монтьор в "механизацията", а после - постоянен караул (охранявахме ареста и щаба на дивизията). Караулът се водеше към домакинската рота.
          хахаха - Строителни войски - октомври 1996-януари 1998, дивизия (не и помня скапания номер) ГУСВ отслужих, като бачках backoffice
          Last edited by nightroller; d.m.y г., 15:54.
          Tormentvm In Dvm Demens

Comment

Два масеца в новобрански център Плевен школа за запасни офицери,службата довърших в Суходол охранителна рота.
            Казана дума,хвърлен камък.Мълчанието е злато.

Comment

Аз бях от предпоследните ... 45 дена в Плевен новобрански център 4-ти батальон 2-ра рота ... после изкарах 3 седмици в Шумен 5-ти полк ( минохвъргачна батарея ) и останалите 6 месеца и нещо пак в Шумен самоче в др. поделение на центъра ( забравих му заглавието ) но всичко лошо което бях преживял през първите 2 месеца ... в това поделение ми се върна като добро и в пъти повече направиха ме Шофер и озвучител демек си занесох PC-то там и си цъках през свободното време
              sigpic
              33-(1.3),(1.5 TI),(1.7 8V),(1.7 16V),145-(1.4TS),(2.0TS),(1.7 16V Boxer),146-(1.4TS),156-(2.4 JTD),(1.9JTDm),164-(2.0 V6 Turbo)
              Само черна Алфа може да бие друга черна Алфа

Comment

От началото на януари до края на декември 1999г. в Жандармерията. Първите три месеца в Разград-новобрански център,а останалите във Враня в София. Яко висене пред посолствата из София.
                АРИЕЛ-156 2,4 JTD 98г. - EX
                http://www.youtube.com/watch?v=SCSIfkg17Pg

Comment

Първоначално публикувано от V@K@T@ Покажи съобщение
                  Аз бях от предпоследните ... 45 дена в Плевен новобрански център 4-ти батальон 2-ра рота ... после изкарах 3 седмици в Шумен 5-ти полк ( минохвъргачна батарея ) и останалите 6 месеца и нещо пак в Шумен самоче в др. поделение на центъра ( забравих му заглавието ) но всичко лошо което бях преживял през първите 2 месеца ... в това поделение ми се върна като добро и в пъти повече направиха ме Шофер и озвучител демек си занесох PC-то там и си цъках през свободното време
                  За едно и също поделение ли става въпрос с командири нинджата и батмана.
                  Казана дума,хвърлен камък.Мълчанието е злато.

Comment

Първоначално публикувано от napoli Покажи съобщение
                    За едно и също поделение ли става въпрос с командири нинджата и батмана.
                    хмм ... Нинджата ми е познато ама той не беше ли от 5-ти полк или се бъркам ... ппри нас бяха известни примерно : Капитан Планета , Рахнев Педе*аса ...
                    sigpic
                    33-(1.3),(1.5 TI),(1.7 8V),(1.7 16V),145-(1.4TS),(2.0TS),(1.7 16V Boxer),146-(1.4TS),156-(2.4 JTD),(1.9JTDm),164-(2.0 V6 Turbo)
                    Само черна Алфа може да бие друга черна Алфа

Comment

2004 година Плевен 3 месеца механик водач Коцилковски капитан на ротата беше ненормалник после там дето не кацат гарги (Враца) Николичев ми беше капитан бих се върнал пак в Враца Батмана живееше в отсрещния блок градски ми е

Comment

1996 започнах във Враца подготвителното 3 месеца. После 1 месец 4-ти километър планшетист-обучение, след това Горна баня 9 батальон в артилерийската рота. Та така 1,5 години общо, после разбрах , че развалили поделението , заради епидемия от жълтеница.
                        Arena Coast Customs

Comment

Долна Митрополия и Трилисник (Пловдивско) ВВС
                          Alfa 147 Q2 1.9 150 hp, Alfa GT 2.0JTS '05 ex, Alfa 159SW 1.9JTDM 150hp+ ex, Alfa 156SW 1.9JTD FL '04ex, Alfa 156 2.0 TS 16V 155hp '99 ex, Alfa 147 1.9JTD 115hp+ '04ex

Comment

2002-2003 Първо новобрански център в Плевен, след това рота за разузнаване и управление(РРУ) в 5'та шипченска механизирана бригада Казанлък.
                            alfa romeo sprint 1984

Comment

1993-96 сержантско училище Г. Оряховица.

Сърцата са по-капризни от умовете.

Comment

И аз да се разпиша.
                                юни 2000- новобрански център-Банско,после Самоков-РМО,командирски шофьор
                                Има и втори епизод-от 2002г до преди 2 месеца-Орландовци (Петте могили) РЛС-П18(Венера)
                                155 TS 8V-Medium +146 1,6 Boxer
                                Suzuki Gsx-r K6 1000+Suzuki VStrom 650-служебния+Ducati 800SS-R.I.P.

Comment

Working...
                                X